Politica de confidentialitate privind protecția datelor cu caracter personal

Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul www.bunsinesstuning.eu sa fie completa si pentru a face posibila comunicarea cu dvs., trebuie sa fiti de acord ca 4 Business Tuning SRL sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004.

Datele personale furnizate vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Acestea vor fi utilizate pentru informarea prin email sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, eventualele promotii, buletinele informatice periodice, etc.

Informatiile primite de la dvs. nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice datele stocate.

Respectam si garantam confidentialitatea datelor dvs. si ne angajam sa nu transmitem datele personale catre terti.

4 Business Tuning SRL garanteaza faptul ca va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email poate solicita stergerea sau furnizarea datelor personale din baza de date completand formularul de contact si specificand acest lucru in mesaj.

4 Business Tuning SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul www.bunsinesstuning.eu sau actiunilor unor terte persoane.

Incepând cu 25 mai 2018 va fi pus in aplicare noul regulament general privind protectia persoanelor fizice în legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).

4 Business Tuning SRL a avut grija de datele dumneavoastra personale pana acum si va avea grija in continuare. Mai jos gasiti explicatii detaliate despre datele personale si cum sunt utilizate, cu acordul dumneavoastra.

A. Ce date sunt colectate

Informatii cu caracter personal – acele informatii care va pot identifica si pot include, de exemplu, numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon sau adresa de email.

B. Cum sunt colectate datele

In mod direct – atunci cand completati orice formular de pe site-ul www.bunsinesstuning.eu si il trimiteti sau atunci cand interactionati in mod direct cu 4 Business Tuning SRL.

C. Cum sunt utilizate datele

Datele personale ale celor care completeaza formularele de pe site-ul www.bunsinesstuning.eu se folosesc:

D. Cum sunt protejate datele

Va asiguram ca atat procedurile, cat si normele tehnice/de acces la site-ul www.bunsinesstuning.eu sunt mentinute la un standard foarte inalt, cu scopul de a va proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, utilizarii incorecte sau accesului, dezvaluirii, modificarii sau distrugerii neautorizate, date pe care le furnizati prin intermediul formularelor. Din pacate, nici o transmitere a datelor nu este garantata ca fiind 100% sigura. Este posibil ca terte parti, care nu sunt sub controlul nostru sa intercepteze sau sa acceseze în mod ilegal transmisii sau comunicatii private. In consecinta, orice transmitere a informatiilor cu privire la identitatea personala se face pe cont propriu. Daca sesizati orice neregula si considerati ca va putem ajuta, va rugam sa ne solicitati ajutorul.

E. Acord pentru procesarea si transferul informatiilor despre dumneavoastra

Serviciile site-ului sunt guvernate si operate in conformitate cu legile din Romania. In conformitate cu legislatia din Romania, datele dumneavoastra personale pot fi supuse solicitarilor de acces din partea Guvernului, Instantelor sau organelor de drept din Romania.

F. Daca aveti nelamuriri

Pentru orice intrebari legate de aceasta Politica de confidențialitate, va rugam ne contactati folosind formularul de contact.