accelereaza saltul de la bun la excelent

Noutati

Alpha Group - locul unde liderii de business sunt antrenati pentru succes
15 februarie 2014

Sambata 15 februarie 2014 a avut loc la Centrul de Afaceri Dunarea, atelierul de business "Combaterea obstacolelor ce impiedica cresterea afacerii tale" eveniment care a marcat inceputul activitatii The Alpha Group in Galati.

The Alpha Group este o divizie a Noble Manhattan Coaching si reprezinta un grup international de business care are ca scop sprijinirea membrilor sai pentru ca acestia sa-si dezvolte si sa-si creasca semnificativ valoarea afacerilor pe care le conduc.

La acest eveniment au participat lideri de business din sectorul Intreprinderilor Mici si Mijlocii interesati sa faca parte dintr-un grup de business care pe langa oportunitatea de a socialize, sa le ofere mai ales un cadru potrivit pentru stimularea, mobilizarea si antrenarea inteligentei de business in scopul descoperirii celor mai potrivite solutii pentru cresterea companiilor lor.

Pe parcursul desfasurarii atelierului de business participantii au constientizat obstacolele cu care afacerile lor se confrunta, au descoperit cele 36 strategii cheie Alpha Group pentru cresterea sanatoasa a oricarei afaceri, au identificat cele mai potrivite strategii pentru business-urile proprii si au contribuit sprijinindu-se reciproc cu solutii la problemele specifice de business pe care le-au adus in discutie. Modul in care s-a derulat prima intalnire Alpha Grup din Galati a fost apreciat ca fiind atat eficient, datorita folosirii la maxim a timpului avut la dispozitie , cat si eficace datorita rezultatelor importante obtinute de fiecare participant.

Mesajul impartasit de toti participantii a fost ca daca iti doresti cu adevarat succesul , ai nevoie sa te antrenezi continuu pentru a fi capabil sa-t accesezi acele nivele de inteligenta de business superioare care sa-ti permita sa identifici solutii la problemele cu care se confrunta compania ta.

in cadrul intalnirilor Alpha Group orice lider de business deschis la schimbare si transformare poate sa se antreneze pentru a-si face propria afacerea sa prospere.

Urmatoarea intalnire Alpha Group se va desfasura pe 15 Martie si va avea loc la Centrul de Afaceri Dunarea. Persoana de contact pentru rezervarea locurilor este Iulian Luca - Director Regiona Alpha Group, tel. 0722.369.049, email iulian.luca@the-alpha-group.biz.

Combaterea obstacolelor ce impiedica creșterea afacerii tale
23 ianuarie 2014

Ti-ai dorit vreodata sa ai capacitatea sa reduci impactul pe care obstacolele din mediul de business cu care te confrunti il au asupra ta si a afacerii tale ? Daca da, acest workshop este pentru tine.

Workshop-ul este dedicat antreprenorilor si managerilor din sectorul IMM si va contine sesiunile speciale interactive:

Detalii si agenda workshop-ului se gasesc aici

Facilitatori workshop:
Monica Ichimescu, Director Regional "The Alpha Group" zona Cluj
Iulian Luca, Director Regional "The Alpha Group" zona Galati

Pret workshop/persoana: 77 RON

"The Alpha Group" reprezinta o divizie a Noble Manhattan Coaching UK si este un grup international de business care reunește oameni de afaceri din toata lumea avand misiunea de a sprijini antreprenorii și managerii de companii din sectorul IMM in scopul imbunatațirii semnificative a performanței de business și a calitații vieții lor.

Vino sa afli cum cum poti sa duci afacerea ta la urmatorul nivel !

Locurile sunt limitate – Rezerva-ti acum locul la workshop
Data limita pentru inscrieri:
Cluj: 25 Ianuarie 2014
Galati: 12 Februarie 2014


Business Workshop Cluj-Napoca

Workshop-ul se va desfasura in intervalul orar 9:30-12:30 la

Hotel Ramada
Str. Calea Turzii nr. 43-49,
400193 Cluj-Napoca
Sala K. Ferdinand

Persoana de contact: Monica Ichimescu,
Tel. 0746-170417
Email: monica.ichimescu@the-alpha-group.biz

Data limita pentru inscrieri
25 Ianuarie 2014

Inscrieri aici


Business Workshop Galati

Workshop-ul se va desfasura in intervalul orar 9:30-12:30 la

Centrul de Afaceri Dunarea
Str. N. Balcescu 1, Galati (langa Hotel Danube Stars)
Sala President, etaj 2

Persoana de contact: Iulian Luca,
Tel. 0722-369049
E-mail: iulian.luca@the-alpha-group.biz

Data limita pentru inscrieri
12 Februarie 2014

Inscrieri aici

Conecteaza-te la coaching si performezi mai bine luna de luna
24 aprilie 2013

Noble Manhattan Coaching se afla in topul companiilor de coaching din Europa si intre primele sase la nivel international, fiind infiintata din 1993. Ofera o gama larga de programe individuale si dedicate companiilor, majoritatea fiind acreditate international de Institutul de Leadership si Managemanet – ILM (de nivelul 7 – echivalent colegiilor) si Institutul International de Coaching – IIC.

Noble Manhattan Coaching lanseaza in premiera in Romania abonamentele individuale si de grup cu sesiuni de coaching incluse care iti ofera accesul in fiecare luna la dezvoltare personala si profesionala. Cu abonamentele Noble Manhattan beneficiezi de servicii de coaching la standarde de calitate acreditate IIC. De Acum esti conectat la coaching la cel mai avantajos pret. Alege-ti abonamentul de coaching potrivit pentru a fi performant, complet si echilibrat acasa sau la locul de munca. Cu fiecare luna de coaching esti mai aproape de realizarea obiectivelor.

Coaching Complet: este un abonament de grup care include lunar o sesiune de coaching de grup de 180 minute si o sesiune de coaching individual de 90 min pentru fiecare membru al grupului.
Are ca scop dezvoltarea abilitatilor, performantei sau depasirii tranzitiei din mediul organizational si este ideal pentru grupurile de manageri. Coaching Complet stimuleaza ghideaza si provoaca luna de luna inovatia din cadrul organizatiei prin sustinerea incorporarii si integrarii competentelor necesare managerilor pentru realizarea obiectivelor individuale si de grup.
* Sesiunile de coaching de grup vor avea loc odata pe luna in sala timp de 180 min; Sesiunile individuale vor avea loc odata pe luna, timp de 90 de minute, fata in fata sau pe Skype.

Team Coaching: este un abonament de grup/echipa care include lunar o sesiune de coaching de grup/echipa de 180 min. Are ca scop antrenamentul grupurilor/echipelor pentru:

* Sesiunile de coaching de grup/echipa vor avea loc odata pe luna in sala timp de 180 min.

Executive Coaching: este un abonament individual care include lunar 2 sesiuni de coaching individual, fiecare sesiune avand 60 min. Are ca scop dezvoltarea abilitatilor, performantei sau depasirii tranzitiei. Este ideal pentru intreprinzatorii si managerii care doresc sa-si creasca eficienta si eficacitatea in confruntarea cu mediul de afaceri aflat in continua schimbare.
* Sesiunile vor avea loc de doua ori pe luna, timp de 60 de minute, fata in fata sau pe Skype.

Life Coaching: este un abonament individual care include lunar 4 sesiuni de coaching individual fiecare sesiune avand 30 min. Are ca scop realizarea implinirii si echilibrului in viata precum si invingerea obstacolelor autoimpuse. Este ideal pentru toti acei care isi doresc transformarea visurilor in realitate si atragerea succesului autentic in viata lor.
* Sesiunile vor avea loc de 4 ori pe luna, timp de 30 de minute, fata in fata sau pe Skype.

Contractul de coaching Noble Manhattan iti asigura cresterea randamentului investitiei in propriul tau success.
Pentru a beneficia de tarifele de coaching cele mai avantajoase incheie acum contractul de coaching pe 12 luni cu Noble Manhattan si specifica abonamentul de coaching pe care ti-l doresti.

Abonamente coaching Noble Manhattan

Tip abonament Caracteristici Beneficii Pret*/luna
Coaching Complet Abonament de grup pt. min 5 - max 8 membri. Include lunar: 5-8 sesiuni de coaching unu la unu de 90 min/sesiune + 1 sesiune de coaching de grup de 180 min.
 • dobandirea abilitatilor necesare inaltei performantei;
 • omogenizarea grupurilor/echipelor si realizarea obiectivelor individuale si de grup/echipa;
 • eliminarea obstacolelor autoimpuse la nivel individual;
 • armonizarea comportamentelor potrivite cu cerintele de sarcina.
170 Euro /persoana
Team Coaching Abonament de grup/echipa pt. min 5-max 12 membri. Include lunar: 1 sesiune de coaching de grup de 180 min.
 • alinierea talentelor din cadrul echipei/grupului la necesitatile si cerintele obiectivelororganizationale;
 • deprinderea comportamentelor potrivite in cadrul echipei/grupului astfel incat membrii sa actioneze in mod concertat si armonios in directia realizarii obiectivelor de echipa;
 • depasirea obstacolelor care ar putea impiedica colaborarea la nivelul echipei/grupului.
90 Euro /persoana
Executive Coaching Abonament individual, include lunar: 2 sesiuni de coaching unu la unu de 60 min.
 • dobandirea abilitatilor inaltei performante;
 • identificarea strategiilor de succes; eliminarea obstacolelor autoimpuse.
227 Euro
Life Coaching Abonament individual, include lunar: 4 sesiuni de coaching unu la unu de 30 min.
 • identificarea viziunii si planificarea realizarii succesului;
 • determinarea si eliminarea factorilor autoblocanti;
 • accesarea resurselor necesare realizarii succesului.
100 Euro
* Pretul abonamentelor nu include TVA, costurile de cazare si deplasare coach.

Lansare «The Alpha Group»
18 martie 2013

The Alpha Group (TAG) este un concept Noble Manhattan Coaching Ltd. si reprezinta un grup exclusivist destinat Antreprenorilor, Managerilor de Top, care au putere de decizie in companiile pe care le conduc.

Scop
Asistarea directorilor, oamenilor de afaceri pentru cresterea substantiala a valorii companiilor lor.

Cum functioneaza TAG?

In relatia cu coach-ul dvs. personal:

Va invit sa faceti parte din acest grup exclusivist.
Afla mai multe detalii si informatii despre beneficiile pe care le aduce The Alpha Group.