accelereaza saltul de la bun la excelent

Programul de Tuning al Excelentei Individuale - Fluierul Liberului Arbitru

Repriza de tuning
(Durata: 3-6 luni / Parcurs: 3 etape de progres)

Etapa 1

Accepta schimbarea... Ceea ce vezi asta vei deveni!

Calatoria ta incepe cu atelierul introductiv de 1 zi: "Fluierul Liberului Arbitru"

In cadrul acestui atelier esti pe cale sa realizezi:

Aici vei explora modul in care iti poti programa excelenta propriului comportament profesional si vei decide la final daca tuning-ul individual este optiunea potrivita scopurilor tale de reusita profesionala.

Participarea la acest atelier iti ofera viziunea asupra acelor insusiri cheie necesare managerilor pentru dezvoltarea unei culturi de organizatie care sa atraga succesul.

Etapa 2

Accelereaza-ti transformarea - Vezi ceea ce crezi!

Mergi pe calea ta si bucura-te de aceasta timp de 12 saptamani. Te apropii de Sursa Excelentei!

Tuning-ul individual te va purta prin trei module de reflectie pe parcursul carora vei deprinde competentele excelentei si vei intelege cum acestea pot atrage meritul succesului in indeplinirea rolurilor manageriale.

Modul A (Valori) iti va inspira insusirile cheie pentru managementul de inalta performanta a celui mai important activ din orice organizatii.
Modul B (Atitudinea) te va stimula sa-ti extinzi perspectiva de constientizare asupra consecintelor deciziilor pe care le iei in managementul proceselor.
Modul C (Angajamentul) te va provoca sa actionezi autentic in acord cu cerintele si necesitatile organizatiei.

In aceasta etapa de program iti vei transforma comportamentul profesional in cel mai bun comportament de care poti da dovada. Vei beneficia de asistenta unui coach care pe parcursul a 12 sesiuni de coaching de cate 90 min fiecare, te va provoca, stimula si ghida sa ramai pe calea ta si sa-ti continui drumul spre inainte catre Sursa Excelentei.

Cat timp esti pe calea ta, drumul este lin si drept. Pentru ca tu sa fii sigur de asta coach-ul tau te va ajuta:

Pana la finalul acestei etape vei face un pas urias catre Sursa Excelentei. Este pasul care face diferenta intre cel care erai inainte si cel mai bun dintre cati poti fi tu la sfarsitul celor 12 saptamani.

Etapa 3

Contepla-ti transformarea - Crezi ceea ce vezi!

Esti pe calea ta, te bucuri de cine esti si impartasesti Maiestria Excelentei.

Aici te vei bucura de cel mai bun dintre cati poti fi tu prin participarea la cele trei ateliere ale Maiestrie Excelentei:

Fiecare atelier va dura 1 zi si iti va stimula Maiestria Excelentei in indeplinirea cu succes a rolurilor de manager prin dialog si incurajarea schimbului de idei si experienta in cadrul grupului de studiu.

Pasul urias pe care l-ai facut catre Sursa Excelentei te-a purtat in locul in care sa te bucuri de:

Participarea la atelierele Maiestriei Excelentei marcheaza finalul unei reprize de tuning individual si iti ofera Diploma "Fluierul Liberului Arbitru" ca recunoastere a transformarii personale realizate prin parcurgerea Programului de Tuning pentru Excelenta Individuala.

O noua repriza...? Calatoria ta spre Sursa Excelentei nu se opreste aici!
Cu voia ta ea poate continua, cu o noua repriza de tuning individual care te poarta catre realizarea urmatorului nivel de excelenta!
Fiecare sfarsit de repriza este punctul de start al unei noi reprize de tuning individual care te va conduce pe rand in locurile in care poti fi cel mai bun dintre cati poti fi.
Mergi pe calea ta, bucura-te de aceasta si escaladeaza-ti urmatorul nivel de excelenta... Esti in siguranta cu coach-ul tau!

Sunt aici si te astept oricand esti pregatit pentru noua ta repriza de tuning!

In cazul in care alegi acest program de coaching poti sa-l contactezi aici pe Iulian pentru a discuta personalizarea programului cea mai potrivita cerintelor tale. Coach-ul tau va fi bucuros sa raspunda la intrebari sau sa ofere detalii despre preturi.

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie in programul de tuning.

Nume *
Email *
Telefon *
Mesaj
Datele completate in formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, in scopul comunicarii cu dvs., in urma solicitarii create prin trimiterea lui. Completarea si trimiterea formularului reprezinta acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de catre un reprezentant al 4 Business Tuning SRL in vederea comunicarii. Mai multe detalii legate de protectia datelor cu caracter personal aflati din Politica de Confidențialitate.