accelereaza saltul de la bun la excelent

Coaching Experience

Business Tuning® este Partener Strategic Noble Manhattan in Romania.

Noble Manhattan Coaching se afla in topul companiilor de coaching din Europa si intre primele sase la nivel international, fiind infiintata din 1993. Ofera o gama larga de programe individuale si dedicate companiilor, majoritatea fiind acreditate international de Institutul de Leadership si Management - ILM (de nivelul 7 - echivalent colegiilor) si Institutul International de Coaching - IIC.

Cu Business Tuning® esti conectat la coaching la cel mai avantajos prêt si beneficiezi de servicii de coaching la standarde de calitate acreditate IIC.

A experimenta coaching-ul inseamna a alege sa faci un pas urias pe scara maturitatii si intelepciunii pentru a beneficia la maxim de ceea ce poti fi si face in viata.
Coaching-ul se concentreaza pe actiune si obtinerea rezultatelor prin transformarea personala liber consimtita si asistata, centrata pe autocunoastere si maximizare a performantei. Se refera la credinta în uriasul potential neexploatat din interiorul individului si la capacitatea sa de a-l descoperi si pune in valoare.
Procesul de coaching fara a fi asociat cu consultanta, terapia sau consilierea poate fi desfasurat in scopul realizarii cu succes a obiectivelor individuale sau de organizatie referitoare laproiecte specifice, cariera sau contextul vietii personale sau profesionale. Accentul pe ACTIUNE din procesul de coaching reprezinta unul dintre modurile în care difera de alte "terapii".

In relatia ta cu coach-ul personal: