ia startul alaturi de profesionisti

Vrei sa fii coach?

Programele de formare in coaching Noble Manhattan sunt recunoscute de IIC - Institutul International de Coaching si de ILM - Institutul de Leadership si Management.

Poti sa-ti alegi aici programul de formare care ti se potriveste.

Daca iei unul dintre primele doua certificate ca si prim pas, ulterior vei putea parcurge PCD, completand munca neacoperita si parte din taxa de curs.
De asemenea, poti sa-ti rezervi un loc pentru cursul de PCD (Practitioner Coach Diploma) in conditiile ofertei actuale pentru maximum 3 luni. Asta inseamna ca pana la sfarsitul acestei luni te poti inscrie platind suma de minim 500 Euro cu TVA inclus, urmand sa incepi studiul si platile lunare in maxim 3 luni.
Programul recomandat pentru tine avand in vedere intentia ta de a te forma in coaching este Practitioner Coach Diploma. E cel mai complet si iti da tot ceea ce ai nevoie pentru a practica ca si coach.

Daca doresti poti aplica pentru bursa completand formularul Bursary Application.

De asemenea poti echivala experienta/studiile anterioare, in baza formularului APL - application for prior learning.

Toate acestea se pot reflecta fie in exceptii in ceea ce priveste studiul (daca va fi cazul) si/sau discounturi suplimentare.

Daca vrei sa devii coach contacteaza-l pe Iulian pentru afla detalii despre programele de formare in coaching Noble Manhattan si a face cea mai potrivita alegere.

Descarca acum gratuit 5 rapoarte excelent documentate despre coaching.

Business Tuning® este partener strategic Noble Manhattan cea mai veche si cea mai raspandita scoala de coaching din lume.