accelereaza autodescoperirea si
intelegerea propriei evolutii

Vrei mai mult de la Business?

Esti Om de Afaceri, Antreprenor, Director Executiv sau Manager? Sunt bune rezultatele de Business pe care le-ai obtinut pana acum? Cu siguranta ca da! Dar nu esti multumit doar cu rezultate bune, tu vrei mai mult - vrei sa excelezi in Business!

Daca esti pregatit sa-ti depasesti limitele, coaching-ul este tot de ce ai nevoie pentru a-ti duce business-ul la urmatorul nivel.

Conecteaza-te la coaching cu Business Tuning® si performezi mai bine luna de luna!

Iata promisiunea pe care ti-o face Iulian daca iti doresti sa fie coach-ul tau:

"Sunt aici sa fac echipa cu tine pentru ca tu sa-ti cresti semnificativ valoarea companiei, unitatii sau a echipei pe care o conduci.
De-acum nu mai esti singur in gasirea solutiilor, infruntarea provocarilor sau a oportunitatilor cu semne de intrebare.
Ne vom intalni si vom discuta lunar luarea masurilor care te vor ajuta sa-ti stabilesti scopuri si prioritati, sa-ti aliniezi organizatia si sa-ti misti afacerea inainte spre succes.
Coaching-ul este calea spre inainte care te conduce catre inalta performanta, echilibru si bucuria de a te simti complet.
Ma bucur sa stiu ca putem pasi impreuna pe aceasta cale."
Iulian Luca - Coach

Cu permisiunea ta, Iulian iti sta la dispozitie pentru a lucra impreuna cu tine sau cu echipa ta oferind coaching privat sau de grup in scopul maximizarii performantei Business-ului tau.

Iulian este certificat in utilizarea metodologiei GOLD™ coaching in cadrul programului ALPHA GOLD si pe baza careia iti poti creste substantial valoarea companiei sau unitatii pe care o conduci in decursul unei perioade de 2 sau 3 ani.

Cu permisiunea ta, Iulian iti sta la dispozitie pentru a lucra impreuna cu tine sau cu echipa ta oferind coaching privat sau de grup in scopul maximizarii performantei Business-ului tau.

Fii campionul domeniului tau de activitate! Creste-ti valoarea business-ului tau!

Coach-ul tau iti este alaturi pentru a te ajuta sa-ti alegi programul potrivit de coaching. In cazul in care doresti un program de coaching poti sa-l contactezi aici pe Iulian pentru a discuta personalizarea programului cea mai potrivita cerintelor tale. Coach-ul tau va fi bucuros sa raspunda la intrebari sau sa ofere detalii despre preturi.

Completeaza formularul de mai jos si rezerva-ti acum programul tau de coaching potrivit.

Nume *
Email *
Telefon *
Mesaj
Datele completate in formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, in scopul comunicarii cu dvs., in urma solicitarii create prin trimiterea lui. Completarea si trimiterea formularului reprezinta acordul dvs. pentru a fi contactat prin email/telefon de catre un reprezentant al 4 Business Tuning SRL in vederea comunicarii. Mai multe detalii legate de protectia datelor cu caracter personal aflati din Politica de Confidențialitate.