accelereaza autodescoperirea si
intelegerea propriei evolutii

Vrei mai mult de la Business?

Esti Om de Afaceri, Antreprenor, Director Executiv sau Manager? Sunt bune rezultatele de Business pe care le-ai obtinut pana acum? Cu siguranta ca da! Dar nu esti multumit doar cu rezultate bune, tu vrei mai mult - vrei sa excelezi in Business!

Daca esti pregatit sa-ti depasesti limitele, coaching-ul este tot de ce ai nevoie pentru a-ti duce business-ul la urmatorul nivel.

Conecteaza-te la coaching cu Business Tuning® si performezi mai bine luna de luna!

Iata promisiunea pe care ti-o face Iulian daca iti doresti sa fie coach-ul tau:

"Sunt aici sa fac echipa cu tine pentru ca tu sa-ti cresti semnificativ valoarea companiei, unitatii sau a echipei pe care o conduci.
De-acum nu mai esti singur in gasirea solutiilor, infruntarea provocarilor sau a oportunitatilor cu semne de intrebare.
Ne vom intalni si vom discuta lunar luarea masurilor care te vor ajuta sa-ti stabilesti scopuri si prioritati, sa-ti aliniezi organizatia si sa-ti misti afacerea inainte spre succes.
Coaching-ul este calea spre inainte care te conduce catre inalta performanta, echilibru si bucuria de a te simti complet.
Ma bucur sa stiu ca putem pasi impreuna pe aceasta cale."
Iulian Luca - Coach

Cu permisiunea ta, Iulian iti sta la dispozitie pentru a lucra impreuna cu tine sau cu echipa ta oferind coaching privat sau de grup in scopul maximizarii performantei Business-ului tau.

Iulian este certificat in utilizarea metodologiei GOLD™ coaching in cadrul programului ALPHA GOLD si pe baza careia iti poti creste substantial valoarea companiei sau unitatii pe care o conduci in decursul unei perioade de 2 sau 3 ani.

Cu permisiunea ta, Iulian iti sta la dispozitie pentru a lucra impreuna cu tine sau cu echipa ta oferind coaching privat sau de grup in scopul maximizarii performantei Business-ului tau.

Fii campionul domeniului tau de activitate! Creste-ti valoarea business-ului tau!

Coach-ul tau iti este alaturi pentru a te ajuta sa-ti alegi programul potrivit de coaching. In cazul in care doresti un program de coaching poti sa-l contactezi aici pe Iulian pentru a discuta personalizarea programului cea mai potrivita cerintelor tale. Coach-ul tau va fi bucuros sa raspunda la intrebari sau sa ofere detalii despre preturi.

Completeaza formularul de mai jos si rezerva-ti acum programul tau de coaching potrivit.

Nume *
Email *
Telefon *
Mesaj