accelereaza alaturi de campioni

Invitatie la membership - The Alpha Group


EXCLUSIVE | ELITE | INSPIRATIONAL

Catre: Presedinti, CEOs, Antreprenori, Manageri sau Directori

Afacerea va merge bine? Cu siguranta ca da. Dar nu vreti doar sa va mearga bine, vreti sa EXCELATI!
Daca sunteti pregatiti sa va transformati afacerea, sa aderati la cele mai inalte standarde si sa va conduceti afacerea astfel incat sa va produca la maxim, inseamna ca sunteti candidatul potrivit pentru Alpha Grup!
A deveni membru The Alpha Group (TAG) inseamna tot ce aveti nevoie pentru a va duce afacerea la urmatorul nivel.
Daca sunteti pregatiti pentru a va creste exponential afacerea va invitam sa aplicati la statutul de membru Alpha Group.

Alpha Group ar putea fi cel mai eficace instrument de business disponibil - ofera sfaturi antreprenoriale nemaiintalnite, idei rafinate de business, planificare strategica, asistenta şi prietenie.

Aplica la statutul de membru The Alpha Group!

The Alpha Group (TAG) este o divizie a Noble Manhattan Coaching UK si reprezinta un grup de elita si exclusivist destinat Presedintilor, CEO’s, Antreprenorilor, Managerilor sau Directorilor care au puterea de decizie asupra companiilor sau unitatilor pe care le conduc.
In cadrul TAG fiecare membru este antrenat sa se concentreze pe cresterea performantei afacerii si pe bunastarea personala. Scopul acestui grup este asistarea oamenilor de afaceri in cresterea substantiala a valorii companiilor lor.

Scop
Asistarea directorilor, antreprenorilor si oamenilor de afaceri pentru cresterea substantial a valorii companiilor lor.

Misiune
Succesul in afaceri si satisfactia personala nu se exclud. TAG exista pentru a sprijini dezvoltarea directorilor, antreprenorilor si directorilor de companii din sectorul IMM in scopul imbunatatirii semnificative a performantei de business si a calitatii vietii lor.

Viziune

Menirea TAG este ca prin utilizarea de metodologii structurate si testate sa ofere membrilor grupului o experienta de apartenenta exclusivista in scopul imbunatatirii strategiilor operationale, cresterii valorii afacerii si obtinerea prosperitatii personale si profesionale.

Prin experienta si cunoasterea cumulata a membrilor, TAG reprezinta capitalul intelectual inestimabil al unei aliante de incredere la care nu oricine poate avea acces. Aceasta incredere ofera membrilor grupului noi perspective, clarificari si idei care ii pot conduce catre urmatorul nivel al performantei.

In cadrul TAG experienta si intelepciunea colectiva asigura fiecarui membru:

A deveni membru TAG inseamna acceptarea transformarii performantei individuale si a propriei afaceri prin explorarea de noi oportunitati si provocari in scopul maximizarii succesului si realizarii echilibrului dintre viata personala si cea profesionala.

Investeşte in tine. Experimenteaza The Alpha Group!

Pentru mai multe detalii rezerva-ti o consultare personala cu Iulian Luca, Director Regional The Alpha Group la +40.722.369.049 sau iulian.luca@the-alpha-group.biz, www.the-alpha-group.biz
Daca vrei sa afli detalii suplimentare te rugam sa ne contactezi. Suntem nerabdatori sa te cunoaştem.