accelereaza alaturi de campioni

Alpha Gold

ALPHA GOLD este un program de coaching sofisticat si foarte avansat pentru corporatii. Este gandit sa faca un singur lucru - sa ajute la cresterea semnificativa a valorii afacerii tale pe parcursul unei perioade de doi sau trei ani.
GOLD™ este o metoda unica de coaching de care pot beneficia Managerii de Top cu putere de decizie pentru a-si transforma profitabilitatea si prosperitatea companiilor sau unitatilor pe care le conduc.

G "GOAL" - CREAZA SCOPURI IMPORTANTE, ANTRENANTE SI TEMERARE O "OPERATIONS" - IMBUNATATESTE SEMNIFICATIV MODUL DE OPERARE L "LEADERSHIP" - TRANSFORMA LEADERSHIP-UL D "DEVELOP" - DEZVOLTA SUBSTANTIAL VANZAREA PROFITABILA

Programul Alpha Gold este disponibil pe baza unui contract incheiat pe 12 luni si are ca scop cresterea substantial a valoarii companiei sau unitatii pe care o conduci in decursul unei perioade de 2 sau 3 ani.

Coach-ul tau iti este alaturi pentru a te ajuta sa-ti cresti semnificativ valoarea afacerii tale. In cazul in care ALPHA GOLD este potrivit pentru tine poti sa-l contactezi pe Iulian pentru a discuta personalizarea de program, cea mai potrivita cerintelor tale. Coach-ul tau va fi bucuros sa raspunda la intrebari sau sa ofere detalii despre preturi.